Responsive webdesign

Waarom responsive webdesign voor jouw website?

Websites met responsive webdesign zijn geoptimaliseerd om bezoekers een goede ervaring te geven, ongeacht het apparaat waarmee ze kijken.
Het betekent dat informatie en inhoud optimaal worden getoond op elk apparaat, zoals PC, laptop of telefoon, de weergave past zich automatisch aan.
Je hoeft dus niet te schuiven of het beeld te vergroten op je smartphone.

Als iemand met een telefoon voor het eerst op jouw website komt, en hij kan de website niet goed bekijken omdat deze niet responsive is, zal hij weggaan en nooit terugkomen.

Helaas heb heb je maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken.

Voorbeeld van een door Google goedgekeurde website voor mobiele apparaten, klik op de afbeelding om je eigen website te testen:

Google Mobielvriendelijke test

Mensen gebruiken steeds meer mobiele apparaten om te surfen op Internet. Niet voor niets hebben de meeste grote bedrijven responsive websites. De potentiële klant moet in een paar klikken de juiste informatie vinden want anders haakt hij af.

De inhoud van jouw website komt beter tot zijn recht op een responsive website. Heb je veel tijd en moeite besteed aan de teksten, afbeeldingen en de CTA (Call To Action |oproep tot actie)? Responsive webdesign zorgt ervoor dat deze automatisch goed getoond worden op ieder scherm van je bezoekers. Dat gaat resulteren in meer succes van je website.

Social media gebruik en updates zoals Facebook-likes, Twitter-  en LinkedIn updates gebeuren steeds vaker via de telefoon of tablet.
Dus ook  links naar jouw website via social media zullen mobiel worden bekeken.

Wil je meer weten over Responsive webdesign? Bel dan 06-28783020 of vul het formulier rechts in.

Share This