Nieuwe website ChemCom Industries online

ChemCom staat voor “Chemical Competence”.
Als het om chemie of chemische bedrijvigheid gaat heeft ChemCom Industries de kennis en kunde.
Deze competentie is de basis voor onze prestaties, onze performance.

ChemCom Industries is een productiebedrijf en dienstverlener werkzaam in de chemische industrie. Op onze productielocatie in Farmsum, nabij Delfzijl, opereren wij chemische procesinstallaties voor de productie van diverse hoogwaardige producten.

ChemCom IndustriesChemCom Industries heeft haar locatie in Farmsum, nabij Delfzijl. Wij beschikken hier over een terrein van circa 9 hectare. Logistiek een zeer goed gelegen locatie met aansluitingen op water, spoor en weg voor efficiënte aan- en afvoer van goederen. De regio heeft een goed potentieel aan capabele, hoogopgeleide en betrouwbare werknemers. Onze locatie is gelegen in het chemiecluster Eemsdelta met als directe buur het Chemiepark Delfzijl. Binnen het chemiecluster wordt door diverse bedrijven samengewerkt.

ChemCom Industries beschikt over moderne productie-, opslag- en verladingsfaciliteiten. Hoewel sommige fabrieken in de jaren ’70 gebouwd zijn, zijn deze installaties door regelmatige modernisering en automatisering “state-of-the-art” zodat veilige, betrouwbare en efficiente uitvoering van onze werkzaamheden gewaarborgd is.

Voor deze website heeft Van Tuinen Webdesign en Zoekmachine Marketing de volgende werkzaamheden verricht:

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een  website voor jouw bedrijf? Bel dan 06-28783020 voor een vrijblijvend gesprek.

Meer voorbeelden van websites…

Webdesign Assen

Share This