Hosting | Domeinregistratie Assen | Drenthe

Als je een website voor het bedrijf wil hebben heb je de volgende diensten nodig:

  • Domeinregistratie
  • Hosting-ruimte voor je website. 

Een website heeft een naam, gevolgd door de extensie zoals NL of COM.
Bijvoorbeeld: vantuinen-webdesign.nl

Bij SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) kun je snel controleren of een NL domeinnaam nog beschikbaar is. Voor andere domeinnamen kun je contact met ons opnemen (tel. 06-28783020).

Hosting en Domeinregistratie is een dienst van Van Tuinen Webdesign & Zoekmachine Marketing, waar veel klanten gebruik van maken.

Niet omdat we de allergoedkoopste zijn, maar om de volgende redenen:

Bereikbaarheid
Als er problemen zijn met de e-mailvoorziening of je website is niet online, dan moet er snel gereageerd worden. Goedkope hostingbedrijven hebben vaak geen telefoon (wij wel 06-28783020), maar communiceren via een formulier op de website of e-mail.
Wij reageren direct en zorgen ervoor dat het opgelost wordt.


Back-up

Dagelijks wordt er een back-up gemaakt van jouw website.Als er gegevens van de website verloren zijn gegaan, omdat je bijvoorbeeld per ongeluk een paar pagina’s van de website hebt weggegooid, is dat geen probleem. Wij zetten zonder kosten de back-up van gisteren terug.


Grip op de techniek

Als een website niet werkt kan dat vele redenen hebben. E-mailproblemen kunnen de bedrijfsvoering behoorlijk verstoren. Vaak is de oorzaak niet interessant voor de eigenaar, maar wil hij dat de website zo snel mogelijk weer online is. Ook moet de e-mail bij problemen zo snel mogelijk weer werken.
Als de hosting bij ons gebeurt, hebben we erg korte lijnen met de technici bij het datacenter waar de website staat. Hierdoor worden problemen snel opgelost!


Gemak

Voor klanten regelen we zonder kosten zaken zoals het maken van nieuwe -mailadresssen, invoeren boodschap afwezigheid tijdens vakantie enz..
Meer technisch ingestelde klanten kunnen dit soort zaken prima zelf regelen via de beheersconsole van hun hostingaccount. Toch vinden de meeste MKB’ers het prettig als dit voor hun geregeld wordt.

Hosting | Domeinregistratie Assen | Drenthe

Share This