Bezuinig niet op Hosting en Domeinregistratie

Hosting Assen Drenthe | Domeinregistratie Assen Drenthe

Hosting en Domeinregistratie is een van de diensten van Van Tuinen Webdesign & Zoekmachine Marketing, waar veel klanten gebruik van maken.

Niet omdat we de goedkoopste zijn, maar om de volgende redenen:

  • Bereikbaarheid
    Bij problemen zijn met de e-mailvoorziening of de website is niet online, dan moet er snel gereageerd worden door de leverancier. Goedkope hostingbedrijven hebben vaak geen telefoon (wij wel 06-28783020), maar communiceren via een formulier op de website of via e-mail. Erg lastig als je e-mail om wat voor reden dan ook niet werkt. Het kan ook zo zijn, dat je onderweg bent en niet in staat om via Internet een vraag te stellen.
  • Grip op de techniek
    Als een website niet werkt kan dat vele redenen hebben. E-mailproblemen kunnen de bedrijfsvoering behoorlijk verstoren. Vaak is de oorzaak niet interessant voor de eigenaar, maar wil hij dat de website zo snel mogelijk weer online is. Ook moet de e-mail bij problemen zo snel mogelijk weer werken. Als de hosting bij Van Tuinen Webdesign & Zoekmachine Marketing gebeurt hebben we erg korte lijnen met de technici bij het datacenter waar de website staat. Hierdoor worden problemen snel opgelost!
  • Gemak
    Voor klanten regelen we zaken zoals het maken van nieuwe e-mailadresssen, invoeren boodschap afwezigheid tijdens vakantie enz..Meer technisch ingestelde klanten kunnen dit soort zaken zelf regelen via de beheersconsole van hun hostingaccount.Toch vinden de meeste MKB’ers het prettig als dit voor hun geregeld wordt.

Hosting Assen Drenthe | Domeinregistratie Assen Drenthe

Hosting Assen Drenthe | Domeinregistratie Assen Drenthe

 

Share This