Google Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Assen Drenthe

Google Zoekmachine Optimalisatie (SEO) voor MKB bedrijven
Zoekmachine Optimalisatie is het proces om de website goed vindbaar te maken in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. (Ook wel de echte of organische zoekresultaten genoemd).
Zoekmachine Optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd, de afkorting van Search Engine Optimisation.

Google Zoekmachine optimalisatie
Vaak komt het voor dat een website er op het eerste gezicht grafisch prima uitziet, maar nauwelijks bezocht wordt. De reden kan zijn dat de gebruikte techniek niet goed is.
Het is ook mogelijk dat jouw webdesigner niets aan zoekmachine optimalisatie heeft gedaan. Jouw bedrijf heeft dan een mooie etalage, aan de achterkant van het bedrijfspand! Heb je een website die niet goed gevonden wordt? Neem contact op en wij maken Zoekmachine Marketing Scan.

Wij gebruiken WordPress, een “Zoekmachinevriendelijk CMS” dat voldoet aan de eisen die Google aan websites stelt.

Inventarisatie en concurrentie Vanuit een uitgebreide inventarisatie doen we de zoekmachine optimalisatie van jouw bedrijf. Wij kijken naar de diensten en producten, de klanten en de doelgroep. Met een uitgebreide rapportage tonen we aan wat het effect van zoekmachine optimalisatie voor de website van het bedrijf betekent. De positie in Google wordt voor en na de zoekmachine optimalisatie gepresenteerd.

Websites van klanten die goed gevonden worden in Google.

Google Zoekmachine Optimalisatie (SEO) voor MKB bedrijven

Google Zoekmachine Optimalisatie (SEO) uit Assen Drenthe

 

Contact

Share This